yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın Bapsı kırmızıırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yüzımızdan üretilen baplar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin taliı dizi, yangın kapıları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden diğer yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Bu sebeple yapı içinde rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çısoy dumanın ve erdemli ısının autarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

Hayati örutubet taşıyan bu mevzuda kapı arayan almaçlar adi kapı sattığını argüman eden kişilerle zıtlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da müşkül olamayacaktır.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden yangın kapısı yapılmıştır ve alelumum çağcıl binalarda kullanılır.

Ancak, yangın bapsı satıcıları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şayan fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bu tür yangın merdiveninin gerçek özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayan tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven aklık bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar yahut estetik düşünceların bir faktör başüstüneğu binalar bâtınin yakışır hale getirir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı genellikle 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Hassaten, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, tatminkâr şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa mevla olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page