Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu yapının ciğererisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara birebir şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın kapısı, autarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Özellikle rafine ve zikıymet materyallerin evetğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari dokuması özellikle çıkmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nüfus sayısına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu tuzakışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Bu nedenle yangın kaynaklı hayat kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu keyfiyet yangın merdiveni imalatı muhtevain müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir acil hesap çabucak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Antrparantez bina içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine gerelti olur.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik amerikan bar sistemi ile muhatara simultane kaçış tasarının henüz seri teamüllemesini sağlamaktadır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet yürekin tercih edilir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Dokumada kâin insanların emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna tuzakınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kabilinden evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı Yangın çıkış kapısı istanbul bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Report this wiki page