En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, tamam şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en tatminkâr hediye politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan güçlü evetğu alanlarda da tercih edilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni husus başlığı ile alakalı merak edilen soruları sizler ciğerin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları adida arsa almaktadır.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya dosdoğru ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile içeriden hariçya akıllıca açılmaktadır.

Mono blok beden bünyesı sektör sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin bâtıninden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin yerı sıra, yangın bapları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri kabil sair yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Yangın Kapıları ısı Yangın Kapısı Fiyatları ve yaman sızdırmadığı için insanların dumandan zehirlenmesine pürüz olan evgin yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere eksiksiz ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Açılıp - kapanma sorunlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu pozisyon denetçi edilmelidir. 

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Fevkda mevki vadi kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Genellikle metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page